.
Trisha
dinsdag 6 augustus 2024

Trisha: "Ze heeft een notaris op mij afgestuurd"

De problemen zijn nog niet voorbij

Zangeres Trisha was heel erg opgelucht toen het eerste deel in de rechtszaak rond het nalatenschap van haar ex-man Ignace Crombé erop zat. Er is in haar voordeel gesproken. Al komt er nog niet meteen een eind aan de juridische kopzorgen.

"Crombés dochter Stéphanie uit zijn eerste huwelijk had hem op mij afgestuurd. Nochtans was zij niet komen opdagen op zijn begrafenis en heeft ze anderhalf jaar niets van zich laten horen. Ze leek dus geen aanspraak te willen maken op haar deel van de erfenis. Tot ze plots van gedacht veranderde. De notaris wilde een hele boedelbeschrijving maken, elk koffielepeltje en slipje incluis. Ik zag dat niet zitten en heb hem de toegang meermaals geweigerd", begint Trisha in Dag Allemaal.

Na afloop van de rechtszaak weet Trisha nu dat er geen boedelbeschrijving komt, al kan Stéphanie wel nog altijd in beroep gaan. Maar al gaat Stéphanie niet in beroep, de juridische problemen voor Trisha zijn nog niet meteen voorbij.

"Ondanks haar lange afwezigheid blijft Stéphanie recht hebben op een vierde van Ignace' erfenis. Die zaak komt volgend jaar in januari voor. Nu, ik denk en hóóp dat Stéphanie ervoor zal kiezen om tot een schikking met mij en haar halfzus te komen. Desnoods betaal ik haar maandelijks iets af, of ze komt tot een overeenkomst met Axelle eens zij meerderjarig is. Gelukkig kan ze geen aanspraak maken op de gezinswoning waar ik nu met mijn vier kinderen woon. Een last die van mijn schouders valt, anders moet ik opníeuw van nul beginnen."

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha