.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 15

Buurland is de hoogste nieuwe.


Deze week nemen we afscheid van zes nummers. Zo mist Mira nu haar “Afslag” en staat Meuris achteraan “In de rij voor soep”. Verder vallen ook Mieke & Luc Van Meeuwen met “Hou me even vast”, Gunther D en “Keizer van de Ambiance”, Micha Marah en “Jij” en Klubbb3 met “Het leven danst Sirtaki” uit de boot.



Op 48 hebben Goe vur in den otto feat. Fleddy Melculy “Den bus gemist”. Jonas Winterland heeft zo “Van die dagen” op 46. White Bird beleeft “Lust en liefde” op 41. “Ik heb de hele nacht liggen dromen” werd op 37 in een nieuw jasje gestoken door Garry Hagger feat. Sugarfree. “Duizend jaar” van Dana Winner vinden we reeds op 23. De hoogste notering is al meteen voor de winnaar van The Band, namelijk Buurland en “Fiks mij”.



“Dat heerlijk gevoel” van Get Ready! Blijft nog even duren, want ze blijven staan op 10. “Geen probleem” van Willy Sommers blijft status quo op 9. Van 7 naar 8 gaat het “Op elk moment” voor Sasha & Davy. “Hey Marie” en Lenny & De Wespen keren terug van 11 naar 7. Het is even “Misère” voor Wally, die achteruitgaat van 4 naar 6. Tachtig weken notering en “Goud” van Bazart geeft geen krimp. Ze zijn nog steeds de nummer 5. “Nacht” van Bazart klimt van 6 naar 4. 3 blijft 3 voor Boef & Soufiane Eddyani en “Salam”. Ook de nummer 2 blijft ter plaatse trappelen en dat zijn Niels & Wiels met hun “Shkwon meiske”. Ook na 17 weken blijft Van Echelpoel en “Ziet em duun” de eerste plaats bezetten.



Tekst: Nico Vanaken