.
Vanya Wellens in Thuis
zaterdag 28 mei 2016

Vanya Wellens is erg emotioneel

Thuis-actrice beschouwt zichzelf niet als actrice


Vanya Wellens speelt in de populaire Vlaamse soap Thuis de rol van Femke. Een tijdje terug verloor ze in de soap haar zoontje Lucas op een tragische manier. Toen deze scènes eraan zaten te komen nam de stress bij Vanya steeds meer toe, zei ze in Het Nieuwsblad. Dit was echter niet de gemakkelijkste opgave in haar carrière. Ze zat onder voortdurende stress en werd er zelfs fysiek onwel van.



Vanya beschouwt zichzelf niet als actrice, want alles wat er op de set gebeurt is voor haar echt. Ze bezit van nature een groot inlevingsvermogen. In het echte leven heeft Vanya twee dochters, van drie en zes jaar. Ze heeft al jaren geen contact meer met haar moeder. Na de scheiding van haar ouders gingen zowel Vanya als haar zus en broer bij haar vader wonen.



Ondertussen speelt Vanya Wellens al 14 jaar mee in Thuis, maar voor andere rollen wordt ze niet gevraagd. In de kerstspecial van Thuis moest de actrice op commando huilen van presentator Kobe Ilsen en dat lukte zeer goed. Ze is gelukkig zoals alles gaat met al de warme reacties die ze krijgt.