.
Vanya Wellens
vrijdag 18 maart 2022

Vanya Wellens uit Thuis getuigt: “dat gaf mij een beklemmend gevoel”

Ze gooide het over een andere boeg

5 jaar geleden besloten Vanya Wellens en haar ex-partner om uit elkaar te gaan. Vanya’s ex nam het grootste deel van de inboedel mee en Vanya bleef met weinig achter. Vanya zocht een nieuwe woonst en ging op een appartement wonen. Ze richtte dat appartement volledig naar eigen smaak in, maar voelde zich er niet thuis.

“Het gevoel dat mijn leven uitsluitend bestond uit mijn werk, mijn appartement en het co-ouderschap beklemde mij”, zucht ze in Dag Allemaal. Vanya besloot om haar droom van een eigen huis te hebben, waar te maken en ze ging aan de slag. Ze verzette hemel en aarde om die droom waar te maken en is nu bijzonder trots op het resultaat.

“Eens ik die grond had gekocht, kreeg ik bakken energie en levenslust. Niet te veel tijd om na te denken en een concreet doel voor ogen. Da’s de formule die werkt voor mij. Van op mijn lauweren te rusten, word ik ongelukkig. Ik ben er met heel wat gepuzzel bij de bank trouwens in geslaagd op mijn appartement te behouden. Sinds december is het helemaal afbetaald, de huurinkomsten helpen mij nu om dit huis af te betalen.”

Bio van Vanya Wellens

Meer Over:

Vanya Wellens