.
Pol Goossen en Marleen Merckx in Thuis
zaterdag 4 juni 2022

Veel liefdesverdriet én -geluk in 'Thuis'

Er staat heel wat te gebeuren in soapland

Kijkers van de VRT-reeks 'Thuis' maken zich stilaan op voor de grote seizoensfinale. Er staat immers heel wat te gebeuren in soapland. Wat opvalt, is dat de liefde – of het gebrek daaraan – uitgebreid in beeld wordt gebracht. In TV Familie lezen we meer over het liefdesverdriet en liefdesgeluk in 'Thuis'.

De opvallendste liefdesbreuk is ongetwijfeld die tussen Simonne en Frank. Nadat Simonne een andere man kuste, ontvlamde Frank. Hij is razend op zijn echtgenote. Een zoveelste keer, want het koppel ging eerder al zes keer uit elkaar in de soap.

Niels heeft het dan weer moeilijk dat Joren het auto-ongeluk stilzwijgt en lijkt weinig vergevingsgezind. Ook bij Viv en Lowie botert het niet, omdat Viv geen kinderen wil en hij wel.

Beter nieuws is er voor Tamara en Bob, want die gaan trouwen. Ook Waldek lijkt op het liefdespad, want hij belandt voor de eerste keer in bed met dokter Nora.

De tieners Ilias en Silke beleefden een intiem moment: ze kusten elkaar, maar Silke vraagt tijd om alles op een rijtje te zetten. Bij Peter en Paulien zijn er ook vlinders te bespeuren. Benieuwd hoe dat allemaal gaat uitspelen!

Download onze app voor iOS of Android