.
Michiel De Meyer
maandag 1 augustus 2022

Verbouwingen, een baby én hoofdrol in musical voor Michiel De Meyer

Hoe gaat hij dat allemaal combineren ?

Acteur Michiel De Meyer en zijn vriendin Line Ellegiers zijn niet bepaald sterk in plannen. Ze werden begin deze zomer de trotse ouders van zoontje Ramón, zitten volop in de verbouwingswerken én Michiel moet zich voorbereiden op een hoofdrol in musical ‘Singin’ in the Rain’.

“Alles komt momenteel samen. De timing had beter gekund, dat geef ik grif toe”, aldus Michiel in weekblad Primo. “Maar hét perfecte moment om aan kinderen te beginnen? Dat bestaat niet en is wellicht zelfs een utopie.”

Helaas heeft de voormalige acteur uit ‘Thuis’ dus weinig tijd om nu ten volle van z’n kersvers vaderschap te genieten. Midden augustus staat hij immers op de planken in een grootse openluchtmusical in Berlare.

“Dit jaar heb ik de eer om, samen met onder anderen Daphne Wellens, Hilde Van Wesepoel en Nordin De Moor de hoofdrollen te mogen vertolken in Singin’ in the Rain”, vertelt Michiel in Primo.

De zanger heeft er alvast ongelofelijk veel zin in. “De zomerse vibes gaan we sowieso overbrengen bij het publiek. Ik durf er mijn hand voor in het vuur steken dat de mensen met een lach op hun gezicht huiswaarts zullen keren”, aldus De Meyer.