.
Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman van K3
dinsdag 15 oktober 2024 12:00

Verlaat Marthe De Pillecyn K3?

Er heersen twijfels

Volgend jaar vieren Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hun tienjarige verjaardag als K3’tje. Hoewel ze altijd hebben gezegd dat ze lang willen doorgaan, lijkt de toekomst van K3 toch op een helling te staan nu Marthe zwanger is van haar eerste kindje.

Hanne en Marthe hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze dat tienjarige jubileum willen halen, maar willen ook niet blijven doorgaan omdat het moet. Ze willen eindigen in schoonheid, schrijft Dag Allemaal.

Voorlopig staan er nog wat mooie dingen gepland voor K3 zoals de release van de film, een nieuw album eind november en enkele shows. Daarna is het tijd voor de bevalling, begin 2025.

Dat wil dan ook weer zeggen dat Marthe er niet bij zal zijn tijdens de nieuwe theatershow ‘K3 Zeesterren’ die in première gaat op 1 maart. Maar daar is Studio 100 op voorbereid.

Al heerst de twijfel of Marthe ooit nog wel zal terugkeren naar K3 na de bevalling. Bij veel intimi van de zangeres heerst wat twijfel en ook de fans zijn er niet gerust op. Dus wie weet vieren we niet alleen het jubileum van Hanne en Marthe, maar gaat Studio 100 meteen weer op zoek naar een nieuwe, waardige vervanger.