.
News Image

Verleidster uit Temptation Island 'vermist'

Waar zit Manouh?


We hebben al een mooi aantal afleveringen van Temptation Island gezien en ondertussen hebben we ook al een idee welke koppels al da niet de ultieme relatietest zullen overleven. De vrouwen zitten in het resort met 10 verleiders, de mannen hebben op hun resort het gezelschap van evenveel verleidsters. Nu ja, van de meeste verleidsters kent u wellicht de naam niet. De namen Pommeline, Saartje en Parastoo doen wellicht wel een belletje rinkelen. Zij deden de afgelopen weken flink hun best om relaties te breken. Maar sommige verleidsters lijken met de noorderzon verdwenen te zijn.



Het was kijker Jan-Bart Cassimon‏ opgevallen dat verleidster Manouh maar niet in beeld lijkt te komen. “Dag 7. Manouh is nog steeds spoorloos. De zoekactie gaat verder. #Temptationisland” schreef Jan-Bart op Twitter. “Manouh oogt erg fragiel en lief, maar is een tijger als het op mannen aankomt. Ze geniet ervan om mannen in een relatie te verleiden en noemt zichzelf de ‘ideale minnares’. Vroeger schaamde ze zich voor haar rode haren, nu vindt ze het een sensuele troef, want “ros bloed...”, was de omschrijving die we bij het begin van deze reeks van Temptation Island van de zender kregen. Maar waar zit Manouh nu eigenlijk?



Manouh kwam tot hiertoe amper in beeld en daar is een reden voor: er zijn 28 mensen die in beeld komen bij Temptation Island. Uiteraard ligt de focus op de 8 deelnemers en de meest actieve verleiders en verleidsters. Manouh heeft blijkbaar niet al te veel moeite gedaan om mannen te verleiden of ze viel gewoon niet in de smaak bij de mannen. Tot hiertoe werd Manouh ook niet uitgekozen om mee op date te gaan. De 23-jarige verleidster vertelt in Het Nieuwsblad dat ze met iedereen een goede band had maar dat ze niemands temptation was.



Nog in de krant vertelt Manouh dat ze er zelf een dubbel gevoel bij heeft. “Ik vind het wel jammer, want je wil toch wel af en toe eens op tv komen als je aan zoiets meedoet. Maar aan de andere kant heb ik wel een super reis cadeau gekregen. Als de anderen zeurden, was ik altijd degene die zei ‘maar jongens, dit is een super mooie reis, wees blij’ en hen een luisterend oor bood.”