.
News Image

Verovert Ozark Henry na Italië ook de MIA's?

Ozark Henry hoopt een MIA te winnen.

Drukke tijden voor Piet Goddaer, alias Ozark Henry. Terwijl zijn meest recente album 'Stay Gold' in België inmiddels goed is voor platina, is de eerste single uit dat album, 'I'm Your Sacrifice', bezig aan een Europese veroveringstocht. Eerste bastion Italië is alvast als een blok gevallen voor de samenzang tussen Goddaer en Amaryllis Uitterlinden want de single heeft er inmiddels de gouden status bereikt en staat er stevig in de top van de charts. Meer dan een miljoen Italianen bekeken ondertussen ook al de Italiaanse Youtube-upload van de video.

Ook in België kan 'I'm Your Sacrifice' nog een orgelpunt aan zijn bestaan toevoegen want vrijdag werd bekend dat de song – inmiddels ruim platina in België met 30.000 verkochte exemplaren - één van de genomineerde nummers is voor de MIA-Award van Hit Van Het Jaar. De 4 genomineerde hits zijn geselecteerd op basis van de verkoopcijfers in Vlaanderen en airplay op de Vlaamse radiostations, gebaseerd op de officiële gegevens van de Ultratop.

In navolging van het Italiaanse succes zullen de single en het album van Ozark Henry de komende maanden ook in de rest van de wereld uitgebracht worden. Plannen voor o.a. Duitsland, Oost-Europa, Scandinavië, Nederland en Frankrijk zijn klaar. In een volgende fase volgen de VSA, Latijns Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en enkele Afrikaanse landen.

Bio van Ozark Henry

Meer Over:

Ozark Henry

Bio van Piet Goddaer en Amaryllis Uitterlinden