.
News Image

Vic De Wachter is Kerstman in nieuwe Sinterklaasfilm

Kerstman én Sinterklaas samen in één film.

 


Een gouden staf, een rode mijter, een slee met rendieren... wacht eens even?! Je hoeft niet meteen naar de oogarts te gaan, want in de gloednieuwe Sinterklaasfilm 'Waar is het grote boek van Sinterklaas?' zie je niet één maar wel degelijk twee wit-bebaarde mannen met een rood gewaad naast elkaar schitteren! In dit knotsgekke avontuur worden de grote boeken van beide gulle gevers gestolen en moeten ze die trachten terug te krijgen vóór het te laat is...



Ook enkele Vlaamse acteurs maken hun opwachting in de film. Vic De Wachter neemt de rol van de Kerstman voor zijn rekening. Opmerkelijk is dat zo goed als het hele gezin van Gene Thomas en Kristel Verbeke hun stem leent aan een personage uit de film. Ook hun kleinste spruit, Lily, zal in de film te horen zijn. Zo vertolkt Gene Thomas de speelgoeddirecteur 'Guus Blik', Kristel Verbeke neemt de stem van 'Julie Blik' voor haar rekening en dochtertje Lily kruipt in de huid van 'Lara Blik'.



Sint-opsis: Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt Sinterklaas aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?



'Waar is het grote boek van Sinterklaas?' wordt vanaf 23/10/2019 in de bioscoopzalen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).




Bio van Vic De Wachter

Meer Over:

Vic De Wachter

Bio van Kristel Verbeke en Gene Thomas