.
Viktor Verhulst
zondag 26 november 2023

Viktor Verhulst: “Het mag overal, tenzij er klachten komen”

Hij is er klaar voor

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee het is Viktor Verhulst die je aan de hemel ziet. De zoon van Gert Verhulst keert terug naar de schoolbanken om zijn helikopterdiploma te behalen. Het is een stevige opleiding, maar Viktor ziet het helemaal zitten.

Vliegen met de helikopter, er zijn wel wat voordelen aan verbonden. Zo kan je makkelijk de files omzeilen en mag je eigenlijk ook landen waar je maar wil. Ideaal wanneer Viktor snel naar zijn partner Sarah wil.

“In principe mag je overal landen met een helikopter, dus ook bij haar in de buurt. Tenzij er klachten komen. Maar het is niet dat ik overal ga rondvliegen zoals ik met de auto rijd, hé. Da's trouwens véél te duur. Ik ga gewoon een ritje huren eens ik afgestudeerd ben. Ik zie dat als een hobby. Vliegen is een manier om mijn kop leeg te maken. Ik heb gevoeld dat wanneer ik in zo'n toestel zit, ik mezelf volledig loskoppel van alles en iedereen. Het is een voorrecht en niet iedereen kan dat, dat besef ik. Des te meer ben ik dankbaar dat het mij zo'n ontspannen gevoel geeft, dé ultieme vorm van vrijheid”, zegt hij in Story.

Sarah is in elk geval heel enthousiast over de opleiding van haar vriend. Vooral het bijhorende uniform is helemaal goedgekeurd.

“Ze vindt het best sexy, ja. Haar reactie was toch anders dan die van ons vader. Hij begon spontaan te lachen. 't Is een grappig gezicht ook, maar hij steunt me volledig, hoor. Binnenkort mag hij meevliegen, als hij dúrft. Ik denk dat Sarah als eerste gaat instappen, zij is daar niet zo angstig in en vertrouwt me.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Viktor Verhulst

Meer Over:

Viktor Verhulst