.
Gert Verhulst    Viktor Verhulst
zaterdag 3 augustus 2024

Viktor Verhulst: “Ze hebben me naar huis moeten dragen” 

Een ervaring rijker 

Met een vader als Gert Verhulst leek het natuurlijk in de sterren te staan dat Viktor Verhulst net zoals zijn vader ook de creatieve tour zou opgaan. En dat brengt hem veel voldoening.

“Het leukste van een creatief beroep zoals het mijne is de directe respons op wat je hebt gemaakt. Bij de premières van de zomershows van mijn zus ga ik altijd in de zaal zitten: wanneer ik de kinderen - of de volwassenen - zie lachen met grapjes die ik heb bedacht, voel ik me geweldig”, glimlacht Viktor in Humo.

Viktor lijkt een brave man te zijn, die niet aan de drugs zit of alcohol of sigaretten consumeert. Hij geeft ook toe dat je hem heel zelden in dronken toestand zult zien.

“Ik herinner me de eerste keer dat ik naar een discotheek ging. Met zeven vrienden hadden we 50 euro samengelegd om een drieliterfles wodka-Red Bull te kopen. Ik was strontzenuwachtig, dus ik ben er behoorlijk stevig ingevlogen. Ook al omdat ik nog geen ervaring had met wodka, en weinig van de alcohol merkte met die Red Bull erbij. Enfin, op het einde hebben twee vrienden me moeten ondersteunen om thuis te raken.”