.
Hannelore Simoens, Celine Van Ouytsel en Vincent Fierens
zondag 20 augustus 2023

Vincent Fierens: “Dan is heel mijn weekend verpest” 

Hij kan niet tegen zijn verlies 

Wanneer we een spel of wedstrijd spelen dan winnen we toch allemaal graag het spel of de wedstrijd. Ook Vincent Fierens wint graag. Hij is een geboren competitiebeest en kan moeilijk tegen zijn verlies.

“Als ik weet dat ik ga verliezen, doe ik gewoon niet mee. Ik speel voetbal, maar puur voor het plezier. In onze club zijn we het vijfde team van de volwassenen. Hoewel we niet veel beter zijn dan F.C. De Kampioenen, moeten ze mij na verlies met rust laten”, zegt Vincent in Tv Familie.

De broer van Vincent, die meespeelt in het team, vindt troost in een plateau met pinten, maar Vincent trekt zich dan toch liever even terug in de kleedkamer om er met niemand te praten.

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe slecht ons team is, maar wanneer we onze jaarlijkse derby spelen, ga ik de avond voordien extra vroeg slapen en drink ik de week ervoor geen druppel alcohol. Telkens als ik een nederlaag moet wegslikken, is mijn weekend verpest. En wanneer ik twee keer op rij verlies tijdens het spelen van UNO ben ik allesbehalve een aangename mens.”

Bio van Vincent Fierens

Meer Over:

Vincent Fierens