.
Viv Van Dingenen
zaterdag 29 januari 2022

Viv Van Dingenen geschokt: “Het voelde alsof het doek viel over mijn carrière”

Ze voelde zich goed en had genoeg energie

Viv Van Dingenen is momenteel te zien in ‘Glad Ijs’ op VTM. De reeks werd vier jaar geleden opgenomen en dat gebeurde vlak nadat Viv een moeilijke periode doorstond. De actrice kreeg te horen dat ze aan kanker leed en dat ze teen de vreselijke ziekte zou moeten vechten. Toen de opnames van start gingen was ze vrij van kanker en voelde ze zich goed. Toch wilde de verzekeraar haar niet verzekeren.

“Wie een grote rol gaat spelen, moet eerst een medische vragenlijst invullen en op doktersbezoek gaan. Het verslag daarvan wordt naar de verzekering gestuurd. Die beslist of je een verzekering krijgt of niet. Zegt die nee, dan mag je fluiten naar rol.”

En dat is exact wat Viv is overkomen. “Ik voelde mij nochtans goed op dat moment, had weer energie en ik wist dat ik de rol zou aankunnen. Het voelde alsof het doek over mijn carrière viel. Ga ik dan nooit meer een grote rol kunnen spelen? Gaat die verzekeringsmaatschappij nu echt mijn passie afnemen? Die vragen bleven door mijn hoofd spoken”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Bio van Viv Van Dingenen

Meer Over:

Viv Van Dingenen