.
News Image

Volgt Viktor Gert Verhulst op? 'Goed idee'

Wie volgt Gert op bij Samson & Gert?


Krijgen we na Samson & Gert volgend jaar Viktor & Gert? Die kans is niet onbestaande, Viktor heeft al een aantal shows van Samson & Gert geschreven, bovendien was hij enkele jaren geleden zelfs in de shows te zien als cameraman. Nu het afscheid van Samson & Gert steeds dichter komt, is het tijd om aan een opvolger te denken.

In Story vertelt Gert Verhulst dat er ondertussen 75.000 tickets verkocht zijn voor de afscheidsconcerten van Samson & Gert. Zolang we tickets verkopen gaan we door. De campagne is nog niet eens gestart. Wat we nu verkocht hebben, is enkel op communicatie na de aankondiging van het afscheid, klinkt het uit de mond van Gert Verhulst.

Gert is dus zeker en vast van plan om nog heel wat shows te geven, nadien is het over en uit voor hem en zien we hem niet langer als Gertje van Samson. Samson gaat sowieso door, vertelt Gert in Story. Dat is het belangrijkste. Maar hoe en wat, dat zullen we wereldkundig maken zodra alles duidelijk is. We zijn er al een tijdje mee bezig en het krijgt alsmaar meer vorm. Of Gert daarmee bedoelt dat hij tijdens de afscheidsshows meteen het gezelschap krijgt van het nieuwe baasje van Samson ? Goed idee! Dat Viktor daar dan ineens staat, lacht Gert Verhulst.

De naam van Viktor is al meermaals gevallen als het om de opvolger van Gert Verhulst gaat. Viktor is de grootste Samson-fan van het heelal, dus wie weet. Maar we hebben het nog niet besproken, gaat Gert in Story verder. De kans is dus bijzonder klein dat Viktor het nieuwe baasje van Gert zal worden, wij vermoeden dat het een totaa ander iemand zal worden.