.
Liandra Sadzo
maandag 14 februari 2022

Voorlopig laatste week van 'De Buurtpolitie VIPS'

En het zal een bijzonder spannende week worden...

Vanaf maandag 21 februari geeft het korps van De Buurtpolitie de fakkel weer door aan de telenovelle Lisa. Afsluiten doen de bekendste politieagenten van het land met de nodige spanning en een nieuwe lading BV’s. In de aflevering van maandag 14 februari schieten inspecteurs Vince (Dempsey Hendrickx) en Indy (Jean-Romy Manzila) Margriet Hermans te hulp wanneer het repetitielokaal van haar band kort en klein geslagen werd. Slagen ze erin de vandalen op te sporen?


Op dinsdag 15 februari worden inspecteurs Vince en Emma (Lisa Gerlo) opgetrommeld wanneer de huwelijksringen van het Blind Getrouwd-koppel Stijn en Nuria gestolen worden uit hun hotelkamer, terwijl ze genieten van een romantisch momentje. Om zijn korps voor al het harde werk te bedanken, trakteert commissaris Berckmans de leden van De Buurtpolitie op woensdag 16 februari op een teambuilding. Ze krijgen een bokstraining van niemand minder dan Daniëlla Somers, voormalig wereldkampioene in het boksen. Het is al snel gedaan met de pret, want het korps moet op donderdag 17 februari youtuber Dylan Haegens uit een zeer benarde situatie redden.

Op vrijdag 18 februari neemt De Buurtpolitie met een spannende aflevering voor even afscheid van het kleine scherm. Inspecteur Louise (Liandra Sadzo) overleeft een brutale home invasion, maar haar vriendin verdwijnt spoorloos. Het korps heeft maar weinig tijd om de dader op te sporen en haar te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van een belangrijke getuige, Koen Crucke.

Iedere weekdag om 18u20 bij VTM