.
Dame Blanche
donderdag 24 oktober 2024 16:00

Vrijdag twee spannende ontmaskeringen in The Masked Singer

En jullie gaan de personen zeker kennen

Dubbel zoveel spanning en plezier nu vrijdag 25 oktober in The Masked Singer. Voor het eerst in de geschiedenis rolt er niet één kop, maar worden in dezelfde show twee figuren onverbiddelijk ontmaskerd. Eekhoorn deed vorige week zijn intrede en werd meteen talk of the town. Maar wie schuilt er achter het schattige, maar heldhaftige masker en latex superheropak? De kijkers weten het meteen bij de start van de show. Aan het einde volgt dan een tweede ontmaskering. Dame Blanche, Feniks, Labradoodle, Space Babe & Scooter of Zebra: wie valt net voor The Big Bang af?

“Een hele week werd er gespeculeerd over wie die fluffy maar heldhaftige Eekhoorn wel zou zijn”, trapt Jens de zesde show af. “Deze pluizenstaart kwam op bezoek bij The Masked Singer en heeft de hele week lang alle gesprekken beheerst. Van het kapsalon tot de tandarts, van de speelplaats tot bij de diëtiste. En zelfs Lucie, de directiesecretaresse, was maar met één ding bezig: wie is die Eekhoorn? Dat komen we te weten in het volgende seizoen van The Masked Singer”, grapt Jens, die met zijn mopje meteen paniek veroorzaakt bij speurders Ruth Beeckmans, Aaron Blommaert en Boris Van Severen. Wie zijn hun hoofdverdachten voor Eekhoorn?

Niet volgend seizoen, maar wel in het allerbegin van de show komt de kijker te weten wie zich in het Eekhoornpak verstopt en een eenmalig uitstapje maakte naar The Masked Singer. De show start dus meteen met een knaller. Nadien knallen ook de vijf overige Masked Singers om een plekje in de grote Big Bang van volgende week te veroveren. Wordt het Dame Blanche, Feniks, Labradoodle, Space Babe & Scooter of Zebra? Vier van hen zullen in die Big Bang voor het eerst kennismaken met Medusa, Zeeduivel, Giraf en Poppemie. Wie haalt die grote samensmelting en wiens kop rolt vlak voor dat grote feest?

Deze songs zingen de Masked Singers in show 6:
Dame Blanche zingt Green Light van Lorde
Labradoodle zingt Used To Be Young van Miley Cyrus
Feniks zingt Crazy In Love van Beyoncé in de versie van Fifty Shades of Grey
Zebra zingt Dat Heb Jij Gedaan van Meau
Space Babe & Scooter zingen Time Of My Life van Bill Medley & Jennifer Warnes

Op zaterdag 16 november brengt The Masked Singer in Concert nóg meer mysterie naar het Sportpaleis in Antwerpen. En de spectaculaire show pakt dit jaar uit met een nieuwigheid. Want ook tijdens die show zullen de aanwezige toeschouwers hun speurneus kunnen opzetten. Niet alleen zal een deel van de Masked Singers nog niet ontmaskerd zijn, er komen ook twee volledig nieuwe mystery guests gemaskerd optreden. Zowel in de namiddag- als in de avondshow zal het aanwezige publiek dus een volledig nieuwe gemaskerde figuur te horen krijgen, waarvan ze de echte identiteit moeten zien te raden. Welke twee mystery guests maken er samen met Koningin, Miss Poes en Tovenaar uit de vorige seizoenen en Medusa, Feniks, Labradoodle, Poppemie, Zeeduivel, Tik & Tok, Space Babe, Zebra en De Mike uit het huidige seizoen één groot feest van? Wie het grote spektakel niet wil missen kan nog snel een ticket reserveren via vtm.be.