.
Ellen Callebout en Gert Verhulst
zondag 18 december 2022

Vrouw Gert Verhulst: “Hij is in zijn slaap overleden”

De dood van Marcel was écht een nieuwsitem

Wanneer Ellen Callebout ergens binnen stapt, is ook Leo, haar hond vaak mee. Zoals iedereen weet waren er vroeger twee viervoeters ten huize Verhulst-Callebout: Marcel en Leo.

Marcel kwam echter recent te overlijden en dat liet niemand onberoerd. “De dood van Marcel was echt een nieuwsitem. Hij was al twee jaar ziek en mensen hebben dus zijn hele ziekteverloop van dichtbij kunnen volgen”, vertelt Ellen Callebout aan Feeling.

Hij is in zijn slaap overleden en daar heeft de vrouw van Gert Verhulst vrede mee. Was dit niet het geval geweest, dan ging ze vroeg of laat misschien zelf moeten beslissen om hem uit zijn lijden te verlossen. “Dat zou ik zeer moeilijk hebben gevonden”, onthult Ellen Callebout aan Feeling.

“We hebben er voor hem zo lang mogelijk het beste van gemaakt, maar op het einde zag je dat hij op was”. Nu haar dagtaak er volledig anders uitziet moet ze misschien op zoek naar een nieuwe bezigheid. Pampers verversen, sonderen, manden wassen, … haar leven bestond hoofdzakelijk uit het verzorgen van Marcel.

Voorlopig gaat ze nog niets anders zoeken en even genieten van het eindejaar en dan zien wat 2023 brengt.

Bio van Ellen Callebout

Meer Over:

Ellen Callebout