.
Maarten Bosmans in Familie
vrijdag 5 januari 2024

Vrouw van Maarten Bosmans: “Ik heb er heel lang in geloofd”

Maar het gebeurde niet

In 2023 raakte acteur Maarten Bosmans besmet met een geheimzinnige infectie. Wat er precies aan de hand was, weten ze nog altijd niet, maar Maarten zijn halve voet moest wel geamputeerd worden door de infectie.

Voor Maarten was het een erg moeilijke periode, maar ook voor zijn vrouw en kinderen, die in Tsjechië wonen, was het niet makkelijk. Vooral dochter Roza had het er erg moeilijk mee.

“Ik heb echt chance met mijn kinderen, ook met de grote. Toen ik in Praag in het ziekenhuis lag, bracht Tomas mij elke dag een koude Cola Zero. Eens in België, nam Amelie die rol over”, glimlacht Maarten in Dag Allemaal.

Het gezin is er lang in blijven geloven dat het allemaal goed zou komen. Maar toen ze hoorden dat zijn voet eraf moest, kwam dat toch hard aan.

“Ik heb tot het laatste moment geloofd dat het probleem vanzelf zou weggaan. Ik heb even in zak en as gezeten en nachten wakker gelegen, maar gelukkig heb ik een vriendin die verpleegkundige is. Zij heeft mij gerustgesteld: 'Maarten gaat nog gewoon kunnen stappen, zijn leven is niet voorbij. Er zijn veel ergere dingen.”

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans