.
Tom Coninx
dinsdag 23 januari 2024

Vrouw van Tom Coninx: “Tegenpolen trekken elkaar aan”

Het klikt tussen de twee

Ondanks het leeftijdsverschil van 18 jaar zijn Tom Coninx en zijn vrouw Luigia perfect gelukkig met elkaar. De twee verschillen veel van elkaar, maar net dat maakt hun relatie zo interessant.

“Tegenpolen trekken elkaar aan. Tom is enorm energiek en ik ben de 'wijze en mature' in mijn vriendengroep. Dat zijn karaktertrekken die je niet op onze leeftijd zou kleven”, zegt Luigia in Dag Allemaal.

De twee zijn twee jaar geleden ook met elkaar getrouwd en dat was een mooie dag voor hen. Ze blikken er met veel plezier op terug.

“Tom is op één knie gegaan in de bergen aan de Amalfikust. We hadden het al vaak over trouwen gehad, maar ik had niet verwacht dat hij toen dé vraag zou stellen. Het was zo emotioneel, net als onze trouwdag. We hebben elkaar het jawoord gegeven op Procida, een klein eiland vlak bij Napels. Er was familie uit België en uit Italië. Mijn moeder had het idee om de dag voor de trouw een klein feest op het strand te geven, zodat iedereen elkaar kon leren kennen. We zijn getrouwd in een klein kerkje op het eiland. Mijn tante is operazangeres en heeft 'Ave Maria' gezongen tijdens de mis. Iedereen was aan het huilen.”

Bio van Tom Coninx

Meer Over:

Tom Coninx