.
Veerle Baetens en Ivan Pecnik in Sara
zondag 15 oktober 2023

VTM heeft goed nieuws voor de fans van ‘Sara’

Sara is terug!

Op maandag 23 oktober is de telenovelle Sara terug. VTM haalt de bestscorende telenovelle ooit onder het stof vandaag en dat is niet de eerste keer.

Op maandag 23 oktober kan je kijken naar de eerste aflevering van het Vlaams romantisch liefdesverhaal met het lelijke eendje Sara in de hoofdrol.

Sara is enkele maanden geleden afgestudeerd aan de universiteit, maar een job heeft ze nog niet gevonden. Misschien is het vandaag wel haar geluksdag. Ze heeft een sollicitatiegesprek bij Présence, een van de snelst groeiende modebedrijven in België. Sara hoopt als directiesecretaresse van Simon Van Wijck aan de slag te kunnen, maar haar indrukwekkend cv kan niet maskeren dat ze lelijk in het kwadraat is. Simons verloofde Helena twijfelt aan zijn trouw en ze gooit het op een akkoordje met Britt, haar beste vriendin die als receptioniste bij Présence werkt én die wil doorgroeien. Ook Alexander, Helena's broer en de financieel directeur van Présence, is zeer ambitieus. Voor hem klinkt het als muziek in de oren dat Leon Van Wijck, de vader van Simon, zich als directeur-generaal uit de zaak gaat terugtrekken.


Sara, vanaf maandag 23 oktober om 17.20 uur op VTM.