.
Walter Baele
donderdag 4 april 2024

Walter Baele: “Dat zijn erg professioneel ingestelde meisjes”

Hij heeft grote bewondering

Wie Walter Baele tegenwoordig nog eens aan het werk wil zien, die moet naar ‘De 3 Biggetjes’ gaan kijken. Daar schittert Walter naast de meisjes van K3 in de rol van vos Lowie.

Voor Baele is het niet de eerste keer dat hij met K3 op het podium mag staan. Hij was al eens te zien in hun theatershow, nu zo’n zes jaar geleden.

“Klaasje was er toen nog bij. Ze vroegen me om de show mee te dragen omdat ik veel ervaring heb met grote spektakels. De meisjes waren me heel dankbaar, ook omdat ik hen veel tips gaf. Die K3's zijn enorm professioneel ingestelde meisjes. Ik sta er altijd van te kijken hoe perfect elke choreografie in elkaar zit”, klinkt het in Primo.

In 2023 leek het stil te zijn rond de acteur, al heeft hij ook toen niet stil gezeten. Zo speelde hij toch mee in de musical ‘Vergeet Barbara’ en ‘Rapunzel’.

“Daarnaast had ik ook wat solo-optredens, maar het was inderdaad best kalm. Ik heb daar vrede mee genomen. In een carrière zitten ups en downs met veel en minder werk. Nu is er 'De 3 Biggetjes' en dat belooft een heksenketel te worden. Een contrast met de maanden ervoor, waarin het erg rustig was. Als opa had ik veel tijd voor mijn twee kleinkinderen. Ik kon ze vaak afhalen van school en volop tijd maken voor hen. Dat is voor mij meer waard dan op een podium te gaan staan.”

Bio van Walter Baele

Meer Over:

Walter Baele