.
News Image

Walter Baele is koning in sprookjesconcert Er Was Eens

Vier prinsessen en één prins in Er Was Eens...


Deep Bridge heeft de cast bekend gemaakt van de hilarische véél-in-één sprookjesmusical ‘Er was eens… Het sprookjesconcert’. De vier prinsessen Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester worden neergezet door Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden. Walter Baele wordt koning, Liv Van Aelst koningin. En Thomas Van Goethem is de prins.



Nordin de Moor, die vorig jaar nog een fantastische Charlie Chaplin neerzette, wordt de stiefbroer van Assepoester. Charlotte Campion is de stiefzus. Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers vervolledigen als de doldwaze Titus en Fien de uitgebreide cast van dit maffe topspektakel dat op 31 maart in de Lotto Arena te zien zal zijn.



Lulu Aertgeerts doet de regie: “Het zal knallen en stuiven op het podium op 31 maart. Verwarring en misverstanden zorgen voor dolkomische situaties en alles dreigt helemaal fout te gaan. Maar zoals in elk sprookje is er gelukkig iemand die de puzzel in elkaar zal laten passen en voor een happy-end zorgt.”



Zaterdag 31 maart 2018

Lotto Arena, Antwerpen


Bio van Walter Baele

Meer Over:

Walter Baele