.
Tom Coninx
dinsdag 7 november 2023

Wat is er met Tom Coninx gebeurd?

Het gaat goed met hem

Enkele jaren geleden was Tom Coninx dé man van de sportredactie bij VTM. Door enkele schandalen in zowel werk-als privésfeer zorgden ervoor dat Tom VTM moest verlaten en dat hij uit de spotlights verdween. Ondertussen zit hij in Zuid-Italië samen met zijn echtgenote en hun eenjarige zoon.

Tom was jarenlang ontzettend populair en men zag hem als de ideale schoonzoon. Hij werkte eerder al voor VRT, maar daar ging het al voor de eerste keer mis in 2008. Hij werd naar Peking gestuurd voor de Olympische Spelen maar werd door de VRT-top teruggeroepen omwille van zijn nonchalante werkmethodes, schrijft Dag Allemaal.

In 2011 maakte hij de overstap naar VTM en dat voor behoorlijk veel geld. Hij kreeg een exclusiviteitscontract en mocht ‘Stadion’ presenteren.

Maar ook rond die periode gaat het al fout. Tom wordt betrapt met een andere vrouw. En het zou niet bij die ene vrouw blijven. Zo is er enkele jaren later nog een vrouw die beweert zwanger te zijn van hem.

De berichten rond de affaires van Tom bleven zich opstapelen en zijn contract met VTM werd stopgezet. Daarna besloot hij om wat vaker naar Italië te trekken en daar een nieuw leven uit te bouwen. Hij is momenteel bezig met een platform van buitenlandse en binnenlandse websites om die te voorzien van beelden van Belgische evenementen. Hij is opnieuw erg gelukkig in de liefde en alles gaat prima met Tom, als we zijn vader Alain Coninx mogen geloven.

Bio van Tom Coninx

Meer Over:

Tom Coninx