.
Nicole & Hugo
donderdag 29 december 2022

Wat moet Hugo zonder Nicole?

Hij moet verder, dat zou Nicole zo willen

Wanneer je meer dan 50 jaar samen bent, is het verschrikkelijk als je je partner moet afgeven. Dat gebeurde begin november met Nicole en Hugo. Hugo moest zijn Colleke laten gaan na een verschrikkelijke val van de trap.

Hugo blijft achter met veel verdriet en een gebroken hart. Hij sleept zich doorheen de dagen en probeert zijn leven terug wat op orde te krijgen.

“Maar hij wil wel nog leven. Dat zou Colleke ook gewild hebben, en dat heb ik hem ook gezegd. Hij mag zich niet laten gaan. Hopelijk gaat hij nog meespelen in één of ander toneelstuk. Dat zou z’n zinnen verzetten. Nu gaat dat nog niet”, zegt een bevriend koppel in Dag Allemaal.

Gelukkig heeft Hugo de laatste tijd ook alweer wat kunnen lachen, al was dat niet altijd eenvoudig. Alle geluk en plezier lijkt uit Hugo te zijn verdwenen.

“Maar hij komt er wel weer bovenop. Hij mag niet in de put gaan zitten. Wij gaan er alles aan doen om hem te helpen. Colleke zou gezegd hebben: ‘Doe Voort!’ Ze zal altijd mijn idool blijven. Nicole is er niet meer, maar ik ga die graag blijven zien. Die zit in m’n hart zolang ik leef.”

Download onze app voor Android of iOS