.
Pieter Aspe
woensdag 13 juli 2022

Weduwe Pieter Aspe boos op Conner Rousseau

Tamara is teleurgesteld.

Een opmerkelijke oproep enkele weken geleden op Facebook. Daar schreef Tamara, de weduwe van schrijver Pieter Aspe het volgende: “Ik zou graag een oproep doen naar mensen met een verslaving binnen een gezin en die bereid zijn daarover te praten.”

Een opvallende oproep, maar met welke bedoeling? “Ik wil nu werken rond kinderen die opgroeien in een omgeving met alcoholmisbruik en zwangere vrouwen met een drankprobleem. Twee grote problemen die helaas nog altijd in een taboesfeer zitten”, zegt Tamara in Dag Allemaal.

Tamara is goed bevriend met John Crombez en hij bracht haar in contact met Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.

“We hadden een constructief gesprek. Conner beloofde dat hij me in contact zou brengen met een organisatie die zich over jongeren ontfermt die zich ontfermt over jongeren die in een gezin met alcoholproblemen opgroeien.”

Maar daarna viel het contact stil. Conner liet niks meer van zich horen. “Ik heb hem na ons gesprek nog meerdere mails gestuurd en ge-sms’t. Niet één teken van leven heeft hij gegeven. Terwijl hij er prat op gaat al zijn berichten en mails persoonlijk te beantwoorden. Mocht hij het gewoon laten weten hebben dat hij er even geen tijd voor had, dan had ik daar alle begrip voor.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pieter Aspe en Conner Rousseau