.
Pieter Aspe
vrijdag 6 januari 2023

Weduwe Pieter Aspe: “Het gaat niet meer voor mij”

De penthouse is verkocht

Het is ondertussen al een goed anderhalf jaar geleden dat Tamara haar grote liefde schrijver Pieter Aspe verloor. Het verdriet is nog lang niet over en om het beter een plaats te kunnen geven, heeft Tamara besloten om de penthouse waar ze samenwoonden, te koop te zetten.

“Enerzijds ben ik blij en opgelucht, anderzijds zit ik met een wrang gevoel. Nu ja, als Pieter nog zou leven, woonden wij nu ook in de Kempen. We stonden op’t punt daar een villa te kopen, maar dan werd hij erg ziek”, zegt ze in Dag Allemaal.

De penthouse is ondertussen ook al verkocht aan een dame uit de buurt. Zij voelde zich er meteen thuis en dat stemt Tamara gelukkig.

“De dame die het gekocht heeft zal hier zeker kunnen aarden. Maar voor mij lukt het niet meer. Ik geraak maar niet over Pieter. Elke stap die ik hier zet, herinnert me aan hem. De hele dag door word ik ermee geconfronteerd dat hij er niet meer is.”

Tamara heeft ook al een nieuwe woonst gevonden in Mol. Ze vond er een bijna energieneutraal huis. Een nieuwe woning voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. “Hopelijk geeft me dat rust, want nu raak ik geen stap verder. Eindejaar heb ik alleen met mijn dochter Pilar in het penthouse doorgebracht om nog één keer Pieter te herdenken, maar het heeft nu lang genoeg geduurd.”

Bio van Pieter Aspe

Meer Over:

Pieter Aspe