.
Jacky Lafon
woensdag 11 september 2024

Wegens groot succes: Jacky Lafon opnieuw in Familie

Ze mag nog eens terugkomen!

Amper twee weken geleden zagen we Rita (Jacky Lafon) afscheid nemen in 'Familie', de reünie van de Van den Bossches zat erop en dus vertrok Rita weer naar haar nieuwe 'thuis'. Na de verloving van Mieke (Caroline Maes) en Joris (Jan Sobrie) voelde iedereen al aan dat Rita wel eens terug zou kunnen komen voor het trouwfeest van het huwelijkspaar en dat is ook zo weet Het Laatste Nieuws.

De opnames van dat feest vinden volgende week in Mechelen plaats en dat gaan twee spannende dagen worden voor cast en crew. "Mijn personage is aanwezig op een feest dat Mieke en Joris organiseren, aldus de actrice. Ik weet echter zelf nog niet wat daar precies gaat gebeuren. Iedereen doet er erg mysterieus over", vertelt Jacky in Het Laatste Nieuws.

Wie hoopt dat Rita deze keer een langdurige terugkeer krijgt, die moeten we helaas teleurstellen. "Er staan voor mij deze keer maar twee opnamedagen ingepland. Meer was moeilijk, want ik speel nog altijd mijn shows in Blankenberge. Ik heb ook niet veel tekst, maar dat is geen probleem. Ik ben vooral blij dat ik mijn collega's nog eens terugzie", schrijft Het Laatste Nieuws.

De kans lijkt ons groot dat er voor de midseasonfinale wel meer gezichten terugkeren. De makers zullen wel niet blind zijn geweest voor de vele leuke reacties van de terugkeer van onder andere Guido, Maarten, Bart, Leen en Rita. En laten we eerlijk zijn, Bart zal het huwelijk van zijn eigen zus toch niet willen missen?