.
Julie Vermeire en Laurins Dursin
vrijdag 24 februari 2023

Wie is de vriend van Julie Vermeire écht?

Fan van dansen, eigen bedrijf en kind aan huis bij ‘De Vermeires’

In ‘De Vermeires’ kan kijkend Vlaanderen kennis maken met het warme gezin waar Julie, Jacques en Maxime deel van uitmaken.

Ondertussen is Maxime terug thuis komen wonen en is Julie net niet meer thuis omdat ze samenwoont met haar vriend Laurins Dursin. Ze leerden elkaar kennen op de set van ‘De redders’ en hadden meteen een klik.

Hij had al veel gereisd maar is door corona terug thuis beland en zij vulde haar tijd met het maken van Tik-Tok filmpjes en heel wat ander mediawerk. Uiteindelijk werden ze een koppel en kwam de grote voorstelling bij schoonvader Jacques eraan.

“Dat gaf veel stress, omdat ik had gehoord dat hij best streng was voor haar vriendjes. Maar we konden het meteen goed met elkaar vinden”, vertelt Laurins aan Gazet van Antwerpen. Inmiddels is hij kind aan huis bij ‘De Vermeires’ en is hij ook te zien in de realityreeks.

Laurins heeft veel gereisd en startte zijn eigen bedrijf op bij zijn thuiskomst. “In Bali kwam ik iemand tegen met een kledingbedrijf. Ik was handig met een camera, dus ik vroeg: Heb je geen foto’s nodig? Hij kende dan weer iemand die een video wilde, en zo ben ik die wereld ingerold. Toen ik door corona weer thuis was, ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen”, vertelt Laurins aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Julie Vermeire en Laurins Dursin