.
Tovenaar in The Masked Singer
zaterdag 21 januari 2023

Wie is Tovenaar in The Masked Singer?

U mag mee raden.

Op vrijdag 3 februari start het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' op VTM. De zender heeft ondertussen al een foto en informatie over de gemaskerde deelnemers vrijgegeven.

Tovenaar wil iedereen verbazen met magische toverkunsten. Af en toe mislukt er al eens een kunstje, maar dat is niet erg, want schoonheid zit voor hem/haar in de imperfectie. Tovenaar gaat positief door het leven, maar toch draagt hij/zij een zware last. Hij/zij is lang geleden vervloekt en sindsdien is Tovenaar op zoek naar een eigen gezicht en identiteit. Tovenaar zou zelfs zijn/haar eigen spiegelbeeld niet meer herkennen. Zijn/haar missie bij The Masked Singer? De eeuwenoude vloek verbreken en zichzelf terugvinden.

“Welkom in de wonderlijke wereld van Tovenaar. Hebben jullie even voor mij? Jullie hoeven me niet te vrezen. Zwarte tovenarij is niks voor mij. Elke dag probeer ik een positieve twist te geven. Ik leef alsof het mijn laatste dag is en haal alles uit het leven. Maar niet iedereen is zoals ik. Eén op een miljoen, dát is Tovenaar! Laat me jullie mijn verhaal vertellen… Door een eeuwenoude vloek is mijn eigen gezicht al heel lang zoek. Als jullie me helpen, keer op keer, o-verover ik mijn spiegelbeeld uiteindelijk weer!”

Wie denk jij dat Tovenaar is? U kan hier mee raden