.
News Image

Wie wordt tweede finalist van Mijn Pop-uprestaurant!?

Wie gaat er samen met Brussel naar de finale: Aalst of Hasselt?


Origó in Aalst en Asparaguus in Hasselt hebben de voorbije dagen alles op alles gezet om de stem van de kijker te winnen. Eén van hen staat op donderdag 4 juni 2015 naast Brussel in de grote finale van Mijn Pop-uprestaurant! en dingt nog steeds mee naar de overwinning en de 100.000 euro. De andere pop-up valt vlak voor de eindmeet af en zal de deuren onherroepelijk moeten sluiten. De spanning is alvast te snijden op dinsdag 2 juni 2015.

Twee dagen voor de grote finale, zal voor één duo het avontuur alsnog stoppen. Het lot van Jonas & Fee en Dries & Guus ligt in handen van de kijker. Veel promo maken en stemmen ronselen is dus de boodschap. Dries wil niets aan het toeval overlaten en schakelt werkelijk iedereen in voor zijn Asparaguus-team. Dat doet hij op zijn eigen, gekende manier. Zowat elk bekend gezicht dat Vlaanderen rijk is, moet eraan geloven. Ook Jonas en Fee halen nog eens alles uit de kast om die felbegeerde finale te halen. Van Eeklo tot Aalst: niemand ontsnapt aan de promomachine van Origó.



Wie geen last heeft van stress, zijn Miguel en Liselotte van KET! in Brussel. Zij wisten zich eerder al te plaatsen voor de grote finale van Mijn Pop-uprestaurant!. De twee Ketjes kunnen dan ook de voetjes onder tafel schuiven om de pop-up van hun tegenstanders te bezoeken. Tijdens de twee gezellige tête-à-têtes komen Miguel en Liselotte te weten tegen wie ze donderdag mogelijk zullen moeten strijden.

De finalisten van Mijn Pop-uprestaurant! staan er donderdag niet alleen voor. Evi Hanssen krijgt hulp van reporters Niels Destadsbader en Sean Dhondt. Beide heren zullen elk vanuit één pop-up verslag uitbrengen en gaan op dinsdag 2 juni 2015 alvast een kijkje nemen. Niels neemt KET! in Brussel voor zijn rekening, maar bij wie zal Sean terechtkomen? Wordt het Hasselt of Aalst?



Mijn Pop-uprestaurant!: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM.


Bio van Evi Hanssen, Niels Destadsbader en Sean Dhondt