.
William Boeva
zaterdag 16 maart 2024

William Boeva: “Haar dood heeft mij diep geraakt”

Hij volgt ze al heel lang

William Boeva leeft een mooi leven als een van de populairste comedians van ons land. Toch zijn er momenten waarop hij spijt heeft van iets en dat is in zijn geval nog niet zo heel lang geleden.

“Ik had spijt toen ik nog niet zo lang geleden hoorde dat een van de twee animatoren van de kinderafdeling van het ziekenhuis verongelukt was. Ik heb toen ’s nachts in bed liggen huilen. Ik had die man al vijftien jaar niet meer gezien, en dat spijt mij zo. Ik heb zulke goede herinneringen aan hem. Hij heeft mij zo vaak licht gegeven in donkere periodes. Het voelde alsof ik een dichte vriend had afgegeven. Uiteindelijk deed hij gewoon zijn werk, maar voor mij was hij mijn beste vriend, want hij was er elke dag”, zegt hij in De Morgen.

De comedian huilt wel eens vaker en steekt dat ook niet weg. Hij is erg gevoelig. Zo moest hij ook huilen door TikTok.

“Ik volg op TikTok een heel oud hondje. En je wist: dat hondje, vroeg of laat zal het sterven. Ik had er al een week niets meer van zien verschijnen en dacht: het is toch niet waar zeker... Ik heb dat hondje nooit in het echt gezien, maar dat bracht mij zoveel plezier. Haar dood raakte mij zo diep.”

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva