.
Willy Sommers
vrijdag 4 februari 2022

Willy Sommers over terugkeer 'Tien Om Te Zien': ‘Ik had dat niet verwacht”

'Tien Om Te Zien' is terug

Het was groot nieuws toen bekend raakte dat 'Tien Om Te Zien' tijdens de zomermaanden terug zou keren. Nog groter was het nieuws toen bekend werd gemaakt dat ook Willy Sommers en Anne De Baetzelier daar terug bij zouden zijn als presentatoren. En ook Willy wist van niks.

“De eenmalige 'Tien Om Te Zien' van vorige zomer… dat voelde als een afscheid voor mij en Anne. Mocht de show ooit terugkeren, dan zouden wij er geen deel meer van uitmaken, dachten we. Het was dan ook een complete verrassing toen Anne en ik naar de studio van Qmusic werden gelokt om het nieuws bekend te maken”, klinkt het gelukkig bij Willy in Tv Familie.

Willy had er zich al bij neergelegd dat het programma niet meer zou terugkeren, ondanks de mooie kijkcijfers van afgelopen zomer. En ook toen hij het nieuws van de terugkeer te horen kreeg, kreeg de presentator eigenlijk geen tijd om na te denken. “Maar we wilden niets liever. 'Tien Om Te Zien' is mijn kindje. Het wordt wat puzzelen met mijn agenda, maar dat lukt wel.”

Download onze app voor iOS of Android