.
Willy Sommers
vrijdag 13 januari 2023

Willy Sommers trekt met zijn fans naar Dubai

Van plan te stoppen met fanreizen

In de krokusvakantie trekt Willy Sommers met zijn fans naar Dubai op fanreis. Een niet-alledaagse bestemming die niet voor ieders budget weggelegd is. Elke fan betaalt 1899 euro en dat is uiteraard niet voor iedereen weggelegd.

Deze fanreis blijkt nu dus toch een flinke ommezwaai want Willy was van plan geen fanreizen meer te doen wegens té vermoeiend. “De fans verwachten dat ik hen de ganse week alle aandacht geef. En dat doe ik ook”, vertelt Willy Sommers aan TV Familie.

Maar nu gaat er toch nog eentje door en niet zomaar de minste. “Mijn vrouw Cindy, dochter Luna en zoon Luka gaan ook mee. Luka droomt er al lang van om daar eens naartoe te reizen”, bekent Willy.

Er komt ook wel wat kritiek van mensen, die vinden dat de kostprijs wel hoog is. “Dat begrijp ik best. Ik heb al gehoord van fans dat ze graag mee willen, maar dat het wat buiten hun budget ligt”, verklapt Willy aan TV Familie.

Toen de reis werd vastgelegd, had de crisis nog niet zo hard toegeslagen. Spijtig genoeg ondertussen wel, waardoor een aantal mensen niet zullen mee kunnen.

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers