.
Willy Sommers
zondag 21 augustus 2022

Willy Sommers wil altijd gelijk hebben: “Hij doet ook nooit iets verkeerd”

Hij praat er zich altijd uit

Willy Sommers wordt in heel Vlaanderen op handen gedragen. Overal waar Willy komt wordt zijn naam gescandeerd door het publiek en ook thuis is hij erg geliefd door zijn vrouw en kinderen. Maar net zoals iedereen heeft Willy ook minpunten en die verklappen Cindy, Luna en Annemie in Dag Allemaal.

“Hij wil altijd gelijk hebben, Al-tijd!”, lacht Cindy. “En hij heeft nooit iets verkeerd gedaan. Als ik hem wijs op iets dat hij anders doet dan was afgesproken, zegt hij: ‘Ja maar, mama heeft dat zo tegen mij gezegd”, lacht Luna.

Zijn dochters Annemie en Luna lijken heel erg op hun vader, want er komen heel wat karaktertrekken van hun vader terug bij hen.

“Wij zijn net als papa van het principe: ‘doe maar gewoon’. Papa heeft alle reden om zich als een dikke nek te gedragen, maar dat doet hij niet. En ik ben ook al eens graag alleen, al moet dat niet te lang duren. Papa is ook zo”, zegt Luna.

Maar Cindy herkent nog meer trekken van Willy in Annemie en Luna. “Ze zijn allebei strebers en willen in alles de beste zijn.”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers