.
Willy Sommers
zondag 9 april 2023

Willy Sommers: “Ze maakt ook echt deel uit van ons gezin”

Zijn ogen gingen open

Een tijdje geleden trok Willy Sommers samen met zijn vrouw Cindy en hun kinderen Luka en Luna op reis in het gezelschap van tientallen fans. Een unieke belevenis voor de fans, maar ook voor Willy en zijn gezin.

Zijn dochter Annemie was niet mee. Zij is van de drie kinderen van Willy die toch het meeste op haar vader lijkt. En dat moet ook Willy zelf toegeven.

“Qua uiterlijk alleszins wel. En we hebben ook wel hetzelfde karakter. We zijn heel diplomatisch, we houden niet van conflicten en drama. Annemie maakt ook gewoon echt deel uit van ons gezin. Op de belangrijke momenten zijn we er voor elkaar en voor Luna en Luka is Annemie echt hun grote zus”, vertelt Willy aan Primo.

Willy heeft soms spijt dat hij er niet altijd is geweest voor zijn kinderen door zijn drukke carrière. Dat had hij nu graag anders gezien.

“Maar mijn ogen zijn opengegaan. Het gebeurde een paar jaar geleden, net voor corona. We hebben toen een citytrip naar Barcelona gemaakt en de kinderen waren niet van mijn zijde weg te slaan. Toen is mijn belletje beginnen rinkelen: ik moet dit meer doen! Ondertussen durf ik van mezelf te zeggen dat ik een echte familieman ben!”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers