.
News Image

Wim Ballieu lanceert exclusieve Dame blanche bal bij Balls & Glory

Dame blanchebal voor chocolate lovers


Dame blanche, met voorsprong ons favoriete dessert. Zeker als Wim Ballieu het in een Balls & Glory-jasje gieten. Net als in onze eigen bereidingen, gaan we ook in onze samenwerkingen op zoek naar vakmanschap. Dat bracht ons al snel bij het team van Roomijs Missault, reageert Wim.



Het verhaal van Missault start in het Brugge van 1945. Meester-roomijsbereider Cyriel Missault begint er zijn eigen ijsatelier, een jongensdroom die in vervulling gaat. Zijn couture de glace groeit in no time uit tot een begrip in de wijde omgeving van zijn thuisstad. Intussen is Missault een gevestigde waarde in heel Vlaanderen.



Natuurlijke grondstoffen, subtiele smaken, texturen en elegante vormen vinden hun weg naar leuke combinaties met een uiterst fijne afwerking. Nu, 75 jaar later, zijn deze waarden de stevige basis voor hun desserts, ijstaarten, buches, verse vruchtensorbets en ambachtelijk roomijs. Deze heerlijke chocoladebal met vanille-ijs is het nieuwste resultaat van dit creatieve vakmanschap. Giet de heerlijke, warme chocoladesaus recht over de bal en er gaat een hele wereld voor je open. Proef, smaak en geniet vanaf nu in de Balls & Glory restaurants van Gent, Sint-Niklaas, Antwerpen, Mechelen, Leuven en Brussel.


Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu