.
News Image

Wim Ballieu reageert op kritiek

Kritiek op dure gerechten van Wim Ballieu.


De gerechten in Balls & Glory zouden te duur zijn. Een recensent schreef het volgende op Instagram: yoursgfoodadventurechicken ball filled with spinach and surrounded by a moat of greens and feta!! or choice of mash and gravy instead! quite yums but the price... could be better #ballsandglory #ghent #gent #belgium #bonappetit



Wim besloot te reageren met volgende woorden: OWN farm, handcrafted, full portion, design interior, free fruit, free water, ... 12 euro ;)

(Legal) staff costs 26 euro/hour in Belgium , the real chicken 8 euro/kg, the local roquette 1,5 euro/ portion, The building 1,2 mio euro, ....

But love you anyway



Wim besloot één en ander op Facebook te delen. Ik kan tegenwoordig goed kritiek verdragen, maar zeg me aub niet dat 12 euro very expensive is... Net zoals 4 euro voor een t-shirt voor niemand eerlijk is, kost ECHT eten geserveerd door ECHTE mensen in een ECHTE lifestyle en een ECHTE solidaire samenleving nu eenmaal al snel 12 euro. En dat we verdoeme heeeeeeeeeeeeeel kostenefficient werken :-)



Komaan, 12 euro voor een gehaktbal met groenten en al erbij, dat is een eerlijk bedrag lijkt ons. En laten we vooral onthouden dat Wim Ballieu de beste gehaktballen heeft die er in ons helaas te vinden zijn. Wij zijn fan!


Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu