.
Wim Ballieu
zondag 18 december 2022

Wim Ballieu vlucht naar Parijs

Weg van alle drukte en verplichtingen

De feestdagen komen eraan en voor heel wat mensen is dit gelijk aan gezellig samen zijn met vrienden, familie en kennissen. Wim Ballieu kiest er echter voor om tijdens de feestdagen niet in België te blijven.

“Ik moet toegeven dat ik al tien jaar lang tussen Kerstmis en Nieuwjaar met mijn vriend Nico naar het buitenland vlucht. Straks trekken we naar Parijs, waar we acht dagen een appartementje hebben gehuurd”, zo bekent Wim Ballieu aan Story.

Zijn familie en vrienden zijn op de hoogte van hun intenties en snappen dat ze dit niet doen om hen te ontlopen. “Ik hou ervan om me als een local te laten onderdompelen in een stad. Zonder verplichtingen, gewoon met ons twee, samen aan herinneringen bouwen”, verneemt Story van Wim Ballieu.

Hij beseft dat hij altijd veel gewerkt heeft en hij voldoende aan zelfzorg moet doen. Onlangs overleed er een goede vriend aan kanker en dit zette hem aan het denken. Zijn levensstijl behoorde niet tot de meest gezonde en dus was het nodig om daar even bij stil te staan.

“Voor nieuwjaarsknuffels is er in januari nog voldoende tijd”, aldus Wim.

Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu