.
News Image

Wim Ballieu zoekt franchise-partners voor Balls & Glory

Wim Ballieu wil naar New York.


Een nieuwe generatie staat op. De toekomst is er één van co-creatie, samen win-win-situaties creëren. Een generatie die impact wil creëren, maar ook zijn werk-leef-balans hoog in het vaandel draagt. Balls & Glory wil binnen deze filosofie verder groeien. Een zelfstandige ondernemer in elke zaak is het streefdoel van Wim Ballieu. Momenteel worden de shops in Gent en Leuven uitgebaat door zelfstandige eigenaars. Maar op termijn is founder Wim Ballieu op zoek naar sterke partnerships voor alle Balls & Glory vestigingen, vooral in het Brusselse, Antwerpen en Luik.




6 jaar geleden startte Wim Ballieu de eerste Balls & Glory–store te Gent. Het award-winnende concept is even eenvoudig als geniaal: een restaurant & shop concept rond dé parel van de Belgische slow-food: de gevulde gehaktbal. De fast-casual restaurants gaan terug naar de basis van lekker en gezond koken en gebruik enkel vlees van eigen kweek. De ovengebakken gehaktballen op basis van varken, rund, kip of vegetarisch worden met de hand gedraaid, gevuld met een vloeibare vulling en worden geserveerd met een klassieke stoemp of een “ottolenghi-style-salad”. De urban-sfeer met gratis water en fruit op de tafels doet jong en oud watertanden in elk van de 5 mooie vestigingen die Balls & Glory momenteel heeft.




Een zelfstandige uitbater in elke van onze stores moet ons helpen onze droom waar te maken: een Belgisch restaurant in New York tegen 2025, reageert Wim Ballieu. De horeca en foodwereld is snel aan het veranderen: strengere wetgeving, bewuste klanten én een groot aanbod. Balls & Glory is klaar voor de toekomst, we zijn een dagschotelrestaurant 2.0, een fiere winnaar van de gouden palm voor innovatiefste restaurantconcept van Europa, slow food, fast served, glundert Wim.

Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu