.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
donderdag 30 juni 2022

Winnie Bogaerts uit Blind Getrouwd zucht: ‘zwangerschapsdiabetes én corona’

Hoeveel pech kan je hebben?

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit ‘Blind Getrouwd’ worden binnenkort voor het eerst mama en papa en dat is toch wel een spannende gebeurtenis. Zwanger zijn is één van de mooiste dingen op aarde, maar helaas horen daar ook wel wat ongemakken bij. Winnie heeft niet alleen een buikje, ze heeft ook zwangerschapsdiabetes laat zij weten.

“Ondertussen al 27 weken zwanger, pfoe wat gaat het snel! Het is wel een behoorlijke rit geweest: tot op vandaag nog regelmatig misselijk en dan sinds deze week ook een maaltijdplan om mijn suiker levels onder controle te houden en 4x per dag prikken door zwangerschapsdiabetes. Aja, en dan vandaag ook nog een positieve Corona test”, laat Winnie weten.


Hoeveel pech kan een mens hebben? Winnie weet er alles van, maar het meest belangrijke is toch wel dat de baby gezond en wel is én dat Winnie niet te ziek is.

“Ik had me sowieso al geen roze wolk voorgesteld maar de laatste dagen is het wel even veel bij elkaar en best wel pittig. De ‘nu is het genieten’ zwangerschap is precies aan mij niet besteed”, zucht Winnie.

De zwangerschapsdiabetes én de positieve coronatest hebben als gevolg dat Winnie het enkele dagen rustig aan moet doen. “Gelukkig is met die mini daarbinnen alles helemaal in orde en beweegt die vrolijk verder”, besluit zij.