.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans
dinsdag 19 april 2022

Winnie en Jonah verwachten hun eerste kindje

Nieuwe Blind Getrouwd-baby op komst

Groot nieuws op de cover van de nieuwe Story: Winnie Bogaerts uit ‘Blind Getrouwd’ is zwanger. Winnie en haar man Jonah Hulselmans verwachten hun eerste kindje en dat komt er wellicht eind september aan, zowat drie jaar nadat Winnie en Jonah door de experts van ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld werden.

Winnie en Jonah trouwden op 28 september 2019 en hadden elkaar nooit eerder gezien. Voor hen draaide het sociaal experiment goed uit. Na een huwelijk, verbouwingen aan het huis van Jonah en een verhuis naar Arendonk, is de 29-jarige Winnie Bogaerts sinds kort zwanger en dat mag iedereen nu weten.

“We wisten niet dat het zo snel zou gaan”, reageert Winnie in Story. “We hadden net zware verbouwingen achter de rug en zouden nog even genieten met ons tweetjes, maar de ziekte van mijn vader heeft ons doen nadenken. Waarom nog langer wachten? Mijn papa is begin dit jaar op zijn zestigste gestorven aan de gevolgen van beenmergkanker. We hebben hem het nieuws nog kunnen vertellen, daar ben ik blij om”, besluit Winnie tijdens een gesprek met Story.

Download onze app voor Android of iOS