.
Andy Peelman
zondag 3 april 2022

Wordt Andy Peelman de opvolger van Niels Destadsbader bij ‘The Masked Singer’

Die kans is klein

Het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ zit erop, en dat betekent dat ook Niels Destadsbader nu definitief afscheid heeft genomen bij VTM. Als er een derde seizoen zou komen van het populaire programma, zal er dus op zoek moeten gegaan worden naar een nieuwe presentator. Tv Familie sprak met ex-deelnemer Andy Peelman over zijn ambities.

“Ik Niels Destadsbader opvolgen als presentator? Ik vrees dat ik dan nog veel boterhammen met choco zal moeten eten”, lacht hij. Dat het programma zo populair is, dat snapt Andy maar al te goed. “Hopelijk klink ik dan niet pretentieus, maar ik begrijp dat echt volledig. Meeraden is kinderlijk eenvoudig en je kan er moeilijk aan ontsnappen. Gelijk waar je komt, iedereen – van de kassajuffrouw tot de bankbediende – heeft het erover.”

Ook dit seizoen heeft Andy van heel nabij gevolgd. Hij zat samen met onder andere ex-deelnemers Ruth Beeckmans en Kevin Janssens in het speurdersteam. “Ik heb dit seizoen niemand juist geraden, maar ik heb wel kunnen voorspellen wie in de finale zou zitten. Ik had Ridder even hard de overwinning gegund als Miss Poes. Want ook Loredana zingt fantastisch.”