.
News Image

Wordt De Slimste Mens dagelijkse kost voor Jeroen Meus?

Dinsdag gaat het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' van start'.

Nog even mag Gilles De Coster zichzelf laten aanspreken met Slimste Mens ter Wereld. Nog heel even, want Erik Van Looy gaat vanaf dinsdag op zoek naar zijn opvolger. Wordt het Jeroen Meus of Rani De Coninck, een K3 of een acteur, een journaliste, een politicus, een Patje Krimson? De messen worden alvast geslepen, de borsten natgemaakt – slechts één van hen kan De Slimste Mens ter Wereld zijn.

In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen nemen Guillaume Van der Stighelen, Jeroen Meus en Sarah Vandeursen (zangeres van Kenji Minogue) het tegen elkaar op.

Jeroen Meus

Lang geleden berichtte een obscuur medium als zou er nog nooit een kok gevonden zijn die kon koken voor alle monden. Inmiddels is dat achterhaald, hij is gevonden en heet Jeroen Meus, een man die popelt om met de quiz te beginnen, maar die we graag nog even laten sudderen in eigen nat.

Sarah Vandeursen

Zangeres van het wel zeer geestige elektropopduo Kenji Minogue. Shakespeare schreef over de Getemde Feeks, maar het type bestaat dus ook in ongetemde versie.

Guillaume Van der Stighelen

Deze man kent de gave des woords, en slaagt er al heel zijn leven in mensen alles te verkopen, ernst, onzin en ook tal van producten.

De Slimste Mens ter Wereld - vanaf dinsdag 14 oktober omstreeks 22u bij VIER