.
Piet Huysentruyt
zaterdag 17 september 2022

Wordt Piet Huysentruyt binnenkort opa?

Daar denkt hij al eens over na

De familie van Piet Huysentruyt zit zowat verspreid over heel de wereld. Piet woont in Zuid-Afrika, zijn zoon Cyriel in Frankrijk en dochter Marie zit in Amerika. Allemaal met een bloeiende carrière, maar wel allemaal een heel eind van elkaar.

Door dat kinderen van Piet zo druk bezig zijn met hun carrière hebben ze allebei zelf nog geen kinderen en Piet dus ook geen kleinkinderen. En dat houdt hem wel wat bezig.

“Ik ben een van de laatste kleinkinderen langs mijn ouders kant. De ouders van mijn vader heb ik zelfs nooit gekend. Ik zou niet graag hebben dat mijn kleinkinderen straks hetzelfde moeten zeggen over mij”, zucht Piet in Dag Allemaal.

En ondanks dat Piet gewoon in Zuid-Afrika woont, is er gelukkig altijd een oplossing waarbij hij zijn kleinkinderen toch vaak genoeg kan zien.

“Ik heb nog een stuk grond liggen in Zuid-Afrika, ik ga er een huis op bouwen voor de kinderen en kleinkinderen. Maar alles op z’n tijd, de oude Piet zou gezegd hebben: ‘Over drie maanden moet dat huis er staan’. Nu zeg ik tegen de bouwfirma waar ik al mee gepraat heb: ‘no rush’. Maar als ze eraan beginnen, moet het wel klaar zijn op het afgesproken moment.”

Bio van Piet Huysentruyt

Meer Over:

Piet Huysentruyt