.
Bas Pattyn, Xavier Taveirne
maandag 29 juli 2024

Xavier Taveirne: “De foto’s moeten de website overtreffen”

​​​​​​​Het moet een zorgeloos verblijf worden

Als jonge student had Xavier Taveirne maar weinig feeling met de horeca. Zijn ouders hadden een eigen horecazaak en Xavier werd regelmatig opgetrommeld om te komen helpen. Dik tegen zijn zin natuurlijk.

Maar naarmate de jaren zijn gevorderd, is Xavier toch anders beginnen kijken naar de horeca. Nu sluit hij niet uit dat hij toch ooit nog iets doet in de hospitality-sector.

“Ik besef dat wat ik nu doe op de VRT op een dag ooit zal stoppen, hoe graag ik het nu ook doe en hoe dankbaar ik ook ben voor alle kansen die ik al gekregen heb. Ik wil niet als een lelijke kaars uitdoven. En als het zover is om iets anders te doen, sla ik misschien een heel andere weg in. Concrete plannen zijn er niet, maar het lijkt me fijn om ergens in de Westhoek, of elders op een mooi plekje in Europa, een B&B te runnen”, bekent hij in Story.

Xavier ziet het al helemaal voor zich: een verwenadresje met vier kamer, waar de gasten in de watten worden gelegd en waar de nadruk ligt op rust

“Iets 'luxueus', waarvan je achteraf vindt dat de ervaring de foto's op de website overtreft. Een zorgeloos en onvergetelijk verblijf in grote mooie, kamers met goede bedden en een verzorgd ontbijt. Dat lijkt me een mooi cadeau om aan mensen te schenken. Ik ben bereid om daar hard voor te werken.”

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne