.
Xavier Taveirne
dinsdag 2 april 2024

Xavier Taveirne: “Mijn hoofd kan soms niet volgen”

Hij wil zoveel doen

Door te kiezen om ‘WinWin’ te presenteren en niet langer ‘Laat’ heeft Xavier Taveirne weer iets meer tijd dan vroeger. Vooral de avonden zijn nu vrijgekomen en die overstap heeft zijn leven ook meer structuur gegeven.

“Maar een vaste job, waarbij ik elke dag van acht tot vijf op kantoor verwacht wordt, zou niks voor mij zijn. Ik heb een concentratiestoornis, dus ik kan me moeilijk úren aan een stuk concentreren. Ik heb korte sprintjes nodig. Korte hoofdstukken, dat heb ik graag”, zegt Xavier in Primo.

Gelukkig voor Xavier heeft die concentratiestoornis hem nooit echt belemmerd in zijn werk. Hij probeert er vooral de voordelen van in te zien.

“Het zorgt voor veel creativiteit en het zorgt ervoor dat ik op acht sporen tegelijk kan denken. Ik kan met heel veel dingen tegelijk bezig zijn. Het geeft me energie. In grote massa's kan er wel al 'ns overprikkeling zijn. Op een feest bijvoorbeeld wil ik tegen iedereen goeiedag zeggen die ik ken of herken, en dat is moeilijk. Mijn hoofd kan soms niet volgen.”

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne