.
Xavier Taveirne
donderdag 28 maart 2024

Xavier Taveirne: “Rustiger is het er niet op geworden”

Er bleven niet veel avonden over

De man van Xavier Taveirne heeft geluk dat hij zijn eigen baas is en dat hij kan doen en laten wat hij wil. Jaloers is Xavier niet, want ondanks dat hij in dienst is bij VRT, ervaart ook hij veel vrijheid en is hij blij met de kansen die ik krijg.

Tot voor kort werkte Taveirne nog voor de nieuwsdienst van de VRT, maar die heeft hij verlaten om zich te kunnen focussen op zijn radioprogramma ‘WinWin’. Maar rustiger is zijn leven er niet op geworden.

“Rustiger zou ik niet durven zeggen want 'WinWin' is méér dan een dagelijks radioprogramma van een uur: er is het online-platform voor consumenten, Instagram en TikTok, een podcast en een wekelijkse nieuwsbrief met de beste tips van de week. We willen de consument echt zo goed mogelijk begeleiden en slimmer maken. Maar mijn leven is wel meer in balans”, zegt Taveirne in Primo.

Toen Xavier nog aan het werk was voor VRT NWS, dan moest hij drie avonden in de week beschikbaar zijn. Dan bleven er nog maar 3 avonden over waarop hij bij zijn partner kon zijn.

“Als je dan zeker één avond gezellig thuis wil zijn, waren er maar twee meer over om met vrienden af te spreken.”

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne