.
Yanni Bourguignon met verloofde Kelly
maandag 3 juli 2023

Yanni Bourguignon: “Dan ben je wel doodmoe”

Maar ze mogen niet klagen

In december werd Lyo geboren, het dochtertje van ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon en zijn vriendin Kelly. Zij is hun grootste geluk.

“Onze kleine meid maakt het ons heel makkelijk. Ze is gezond en eet heel goed. Na een half jaar weegt ze al acht kilo. Daarnaast lacht ze veel, weent ze amper en slaapt ze van half acht ’s avonds tot zeven uur ’s morgens. Een paar weken geleden heeft ze wel eens tien onderbroken nachten na elkaar gehad. Ja, dan ben je doodmoe. En dat was dan nog eens juist rond de seizoensfinale”, zucht Yanni in Story.

Gelukkig hebben Yanni en Kelly goede afspraken gemaakt en wisselden ze elkaar af om op te staan. Ze vormen een goed team en verdelen de taken goed.

En ook luiers verversen neemt Yanni er graag bij. “Toen we nog in het ziekenhuis waren na de bevalling, had Kelly een gigantische schrik dat Lyo haar pamper vol was, terwijl niemand ons was komen uitleggen hoe je daaraan moest beginnen. Maar ik had het geluk dat ik in ‘Familie’ ook even een baby had, en dus ook scènes waarin ik een pamper moest verversen.”

Bio van Yanni Bourguignon

Meer Over:

Yanni Bourguignon