.
Jeroom in Junior Bake Off
zondag 14 mei 2023

Zet Jeroom een masker op? 

Zijn geloofwaardigheid als jurylid in ‘De Slimste Mens’ op de helling 

Jeroom werkt al geruime tijd met Regula Ysewijn, zijn collega waarmee hij ‘Junior Bake Off’ tot bij het grote publiek brengt.

Ook zij vindt zijn programma ‘Boris’ zeker een openbaring. “Ik wist wel dat die gevoelige persoon in Jeroom zit, maar die komt niet veel tot uiting”, vertelt Regula aan Dag Allemaal.

“Jeroom en ik, wij hebben eigenlijk hetzelfde probleem. We vinden het allebei moeilijk om onze diepe gevoelens te tonen: de dingen die ons kwetsen en waar we verdrietig om zijn. Dat steken we weg, omdat het ons kwetsbaar maakt. Ik vind het dus heel mooi van Jeroom dat hij die gevoelens nu wel toont”, aldus Regula.

Ze geloofd niet dat Jeroom zijn echte emoties verschuilt achter zijn sarcastische typetjes. “Ik denk niet dat Jeroom een masker opzet. Het is niet omdat je comedian bent, dat je geen gevoelens hebt en omgekeerd. Dat zou absurd zijn en mag je niet verwachten. Ik vind dus dat hij zeker nog geloofwaardig kan zijn als cynisch jurylid in ‘De Slimste Mens”, vertelt Regula openhartig aan Dag Allemaal.

Download onze app voor Android of iOS